![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam... Mam nie lada problem... Otóż posiadam taki kod, który jest odpowiedzialny za wyświetlanie naszej postaci, i generowanie mapy z pliku z tablicą. Oto kod tego pliku:
Dodam, że zrobiłem do tego skryptu logowanie, rejestrację, itd... Normalnie działa rejestracja, robi konta, zalogować też się da... Po wykonanym kroku zmienia pole w bazie danych. A co do bazy danych, to mam w niej tabelę "user" a w niej pola "id", "login", "password", "x", y". Id to po prostu id użytkownika, login to nazwa konta, password to hasło do konta, x i y to współrzędne, które określają pozycję na mapie. I tutaj mam problem, ponieważ w tym skrypcie wyświetla tylko moją postać. A jak mam zrobić, żeby wyświetlało wszystkie postacie z bazy? Chodzi mi o to, żebym widział swoją postać, oraz innych graczy na mapie. Jeśli by ktoś mi mógł podsunąć chociaż pomysł, jak to zrobić, albo jakieś linki do tutoriali, czy tam kody źródłowe... Byłbym wdzięczny. I ta osoba byłaby w creditsach gry ;D Aha, i bym zapomniał. Oto demo do tej gry, tak to wygląda: http://endoria.za.pl/test/login.php Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lol:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przysiągłbym, że taki temat już widziałem. Czyżby multikonto?
![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co Ty to przypadek, ale Enderlanas koniecznie zagadaj z Artheso on też tego szuka może razem jakoś to rozgryziecie w końcu co dwie głowy to nie jedna...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Za multikonto oraz kolejny crossposting zamykam Ci wszystkie tematy oraz dostajesz warna.
Jak jeszcze raz założysz taki sam temat, otrzymasz też bana na oba konta: Enderlanas i Artheso. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:39 |