![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Stworzyłem w html i css coś w rodzaju wyświetlania reklam. Z tym, że na tej stronie znajdują się inne materiały. Link: [zmoderowane] Chciałbym wstawić na stronę kod, który będzie można wkleić na swoją stronę. Jednakże kod musiałby być odniesieniem do powyższego linku, gdyż chciałbym edytować (niestety ręcznie) zawartość tego "boksu z reklamą". Jeszcze jedno. Box ma rozmiary 468x90 i chciałbym żeby w takiej wielkości pojawiał się na stronie. Coś podobnego do reklam AdBid lub AdSense. Czyli: Ktoś pobiera kod i wkleja go na swoją stronę dzięki czemu wyświetlają się na niej materiały, które umieszczę w pliku html, do którego kod się odnosi. Niestety ciężko jest mi to opisać. Warianty, o których pomyślałem: - iframe (jednak bez przewijania tak żeby 'widget' wyświetlał się prawidłowo i na wymiar), - javascript (być może jest opcja podobna do php, tj. include) Proszę o pomoc! Pozdrawiam!
Powód edycji: [blooregard]: Kontrowersyjna treść, proszę nie podawać więcej linków do tego bloga
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 01:08 |