![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak z poziomu php dostac sie do bazy INFORMIX`a?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RTFM. Jeśli to nie wystarczy - wtedy pisz na forum.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, trochę mi zajmie przetrawienie tego. :idea:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dzięki, trochę mi zajmie przetrawienie tego. :idea: per aspera ad astra ;)
manual nie gryzie a przeczytania tego co w nim jest gwarantuje ze lepiej wyjdzie niz nekanie innych ;)) -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Absolutnie nie wzbraniam sie od manuali. Ja je uwielbiam!!! Chyba źle mnie zrozumiałeś.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Absolutnie nie wzbraniam sie od manuali. Ja je uwielbiam!!! Chyba źle mnie zrozumiałeś. w takim razie bardzo sie ciesze :)
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:42 |