![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Skąd: Mirostowice Dolne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z funkcją, praktycznie taka sama na innej stronie działa a ta nie. Co może być źle?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Napisz może, czym się objawia to nie działanie.
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Skąd: Mirostowice Dolne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie niczym. Zamiast pobierać treść z pliku php nic się nie dzieje. Nie wiem o co chodzi, podobne funkcje prędzej mi działały a teraz nic.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ścieżka, uprawnienia OK?
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Uruchom sam skrypt PHP, podstawiając pod pid prawidłowy identyfikator:
Jeśli tu będzie ok, to następnie:
Jeśli i tu będzie w porządku, sprawdź element:
czy istnieje i czy na pewno ma id="zawartosc" Czyli tzw. metoda 'po nitce do kłębka' -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Skrypt prędzej sprawdzałem i działa (ten w pliku php). Ale próbując wyświetlić to jako Alert nic się nie dzieje. Jakby tamtej części nie wykonywało.
Tak właściwie to na pewno wszystko jest dobrze a i tak nie działa. Wie ktoś jaka może być przyczyna? Ten post edytował cisu 18.04.2010, 16:22:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:36 |