![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Mam taka sprawe..
jestem uzytkownikiem pewnej sieci osiedlowej w tychach. i probowalem zrobic formularz na stronke. jednak nic mi nie przychodzilo na poczte.. co sie okazalo- ze z formularzem wszystko jest ok tylko, że z ustawieniem mojej sieci cos jest nie tak, a za bardzo administrator sie w te klocki nie zna. tutaj jest link do informacji php na moim koncie www.netblok.pl/~toks/info.php . moze ktos wie w czym tkwi caly problem ? bardzo prosze o waszą pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje się być wszystko ok, pokaż jak wysyłasz maila.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz co jeszcze nie dawno w sendmail_from bylo wpisane "no value" tylko ze kazalem zmienic administratorowi na me@localhost.com myslac ze to cos pomoze..
formularz mam od kumpla ze stronki na ktorym maile sie wysylaly. Cytat <?php
$adres="peter.stalmach@gmail.com"; $temat="Mail wysłany ze strony Future"; $tresc=$_POST['tresc']; $nag = "Return-Path:<".$_POST['adres_email'].">\n"; $nag .= "Reply-To: ".$_POST['nick']." <".$_POST['mail'].">\n"; $nag .= "From: ".$_POST['nick']." <".$_POST['mail'].">\n"; $nag .= "MIME-Version: 1.0\n"; $nag .= "Content-Type: text/plain;charset=utf-8\n"; $nag .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n"; $nag .="X-Mailer: PHP/" . phpversion(); mail($adres,$temat,$tresc,$nag); echo "<script>window.location.replace(\"kontakt.html\");</script>"; ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj w nagłówku From: dać adres email z domeną taką samą jak adres z którego wysyłasz maila, czyli jak wysyłasz z netblok.pl to daj
zmień też
|
|
|
![]()
|
|
moglbys mi podac jak w calosci ma wygladac ten plik bo ja jeszcze cos sle zmienie
![]() pomozecie ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj najpierw sam taki skrypt odpalić, bez żadnego formularza, tylko zapisz to do pliku .php i odpal na serwerze:
żeby sprawdzić czy w ogóle da się coś wysłać |
|
|
![]()
|
|
wrzucilem to na serwa www.netblok.pl/~toks/test2.php i hm nic nie dochodzi...
pomoże ktos ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 00:50 |