![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dopiero co pomógł mi mortus na forum xml,ajax a już mam drugi problem, którego znowu nie mogę pokonać. Trochę kodu:
Problem dotyczy IE6/IE7 - IE8 już nie. Zobaczcie sobie jak to działa pod FF, nie zapomnijcie dołączyć sobie jquery bo ta warstwa się pokazuje dopiero po kliknięciu - czyli jquery niezbędne. W momencie jak klikam na jakiś link to się pokazuje warstwa i ona przykrywa wszystko swoją szerokością i wysokością. Niestety w IE6/IE7 jest jakby prześwit pozostałych linków i nie wiem jak to poprawić. Z góry dziękuje za pomoc! ps. chyba w złe forum wstawiłem ten temat, raczej powinien być w CSS - przepraszam i proszę o przeniesienie o ile trzeba. Ten post edytował Fo 17.04.2010, 17:18:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno być:
Tutaj zobacz jakie wartości może przyjmować display. Powinno pomóc. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak faktycznie - pomyliłem display z position - już to poprawiłem w poście - ale to nadal nie pomaga pod ie6/ie7
dobra już znalazłem rozwiązanie dla problemu z-indexów pod ie6/ie7 - dla zainteresowanych: http://snipplr.com/view.php?codeview&id=18675 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:03 |