![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Panowie, mam mały problem.
Napisałem prosty plugin do WP, który m.in. ma za zadanie zapisywać wszelkie zdarzenia dziejace się w skrypcie do pliku logfile.log. No i właściwie u mnie wszystko działa (na localu i na serwerze) jak należy tzn, plugin działa oraz wszystkie zdarzenia zapisuja się elegancko do pliku logfile.log, ale np.: u mojego znajomego już nie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dostaje on taki komunikat Warning: fopen(/www/htdocs/.../cms/wp-content/plugins/cronjob/logfile.log) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/.../cms/wp-content/plugins/cronjob/cronjob.php on line 133 Nie moge utworzyć pliku Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/htdocs/.../cms/wp-content/plugins/cronjob/cronjob.php on line 140 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /www/htdocs/.../cms/wp-content/plugins/cronjob/cronjob.php on line 141 tutaj wycinek kodu, w którym to się dzieje
Napiszcie proszę jak można obejść ten problem, aby to działało jak należy Pozdrawiam Konfucjusz Ten post edytował Konfucjusz 17.04.2010, 15:52:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:11 |