![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wspomniałem w temacie gdzie to moge znaleźć - taki sam jak wy macie w forum bo wszystko co znalazłem jest BAD.
-------------------- PHP @ all.
<? while ($cash==0) { $work=0; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Halinów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Looknij na: www.phpbb.pl
-------------------- Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mnie z gruntu Potęga wczechwłodna, Mądrość najwyższa, Miłość pierwotna; Starsze ode mnie twory nie istnieją, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie o ten skrypt mi chodzi ale dzięki - w prawdzie już go mam ale dzięki
-------------------- PHP @ all.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2004 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh...
1. to nie jest forum o tematyce phpBB ![]() 2. od tego jest phpbb.pl/forum ![]() 3. www.phpbbhacks.com <= poszukaj tutaj, może znajdziesz ten o który ci chodzi -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
tu też tylko mają to co mi sie nie podoba
na tym forum jst ładniejzse - mod wiem że nie dyskutujecie o phpBB ja tylko pytam o adresy i za to serdecznie dziękuję -------------------- PHP @ all.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do dyskusji na temat istniejących skryptów służy inne forum. Przenoszę.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:30 |