![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam mały problem, otoz jestem przy robieniu pewnej strony i potrzebuje kodu na zliczenia czasu uzytkownika jaki spedzil na mojej stronie przez caly czas. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Jakby ktoś podal jakis pomysl lub jeszcze lepiej kawalek gotowego kodu to byłbym wdzięczny. Z góry dziękuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapisujesz w sesji, ew. ciastku datę wejścia na stronę, najlepiej w sekundach (time) i potem odejmujesz zapisany czas od aktualnego
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zrobić by po wyłaczeniu strony zapisac ciasteczka? Zrobilem zeby zapisywalo ciasteczka przy logowaniu a potem porownanie z aktualna i bedac offline czas bedzie sie dalej nabijal a chodzi mi o to by po opuszczeniu strony moglbym wyslac do bazy czas bycia uzytkownika na stronie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 10:30 |