![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jak myślicie ? czy jest jakaś możliwość pobrania informacji o tym gdzie użytkownik zapisuje plik (zdjęcie) z mojej strony ? chodzi mi o adres do tego zdjęcia...
zarys pomysłu: Otóż mam stronkę na której jest 30 zdjęć. Wchodząc na nią z telefonu kom. muszę za każdym razem pobierać te zdjęcia a jak wiadomo transfer kosztuje i tutaj pytanie do was czy jest możliwość zapisu tych zdjęć automatycznie w telefonie i po prostu w momencie wchodzenia na tą stronę te zdjęcia będą pobierane z telefonu a nie kolejny raz z internetu... wykombinowałem to sobie tak że użytkownik się loguje jeśli jest pierwszym razem to pobiera zdjęcia a informacje gdzie zostały pobrane są zapisywany i przy następnym logowaniu właśnie z stamtąd te zdjęcia są pobierane... pytanie tylko czy to nie jest S-F hehe -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:31 |