![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewien problem otóż jak moge uzyskac taki efekt: Mam strone i na niej 2 pola start i stop, w polach wpisuje liczby i potem ma sie pojawić strona i na niej pierwsza ramka wysokośc ok. 100px; po 30 sekundach kolejna ramka pod spodem itd aż dowartości pola stop czyli na 10 ramek i każda co 30 sekund. Jak cos takiego zrobić JS. Bede wdzięczny za wszelkie sugestie oraz pomoce. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypróbuj:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki a możecie mi jeszcze powiedzieć jak wyświetlic coś jako funkcje w php? Dokładnie to chodzi mi o cos takiego, aby wyświeltiło mi się tak jak po przetworzeniu przez funkcje i to liczenie to jest funkcja i ona to przetworzy. Jak daje tak jak poniżej to nie działa zamiast to przetworzyć to pojawia się na stronie napis liczenie(1) itd.
i np jak jest liczenie(10) to ma być : liczba to 1, a pisze tak: liczenie(10). Dlaczego? jak przesłac ta zmienną number z js do php aby funkcja przetworzyła ta liczbe? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko poprzez AJAX.
Polecam skorzystać z gotowego frameworka JS np. jQuery. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:21 |