![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 6 Dołączył: 22.12.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Jestem Młodym Programistą z Katowic programowaniem zajmuję się już od 2 lat..
dobrze ale teraz może napisze co mnie tu sprowadza, a mianowicie poszukuję programistów do projektu "Portalu Społecznościowego" Opis Projektu - Strona była by poświęcona Zawieraniu nowych znajomości przez internet, tworzenia grup internetowych a nawet spotkań! ale to nie wszystko ponieważ chciałbym stworzyć portal Społecznościowy-Informacyjny dzięki czemu użytkownicy na dodatek mogli by się dowiedzieć co dzieje się w Polsce jak i na świecie. Dobrze może teraz przejdę do skryptu opierał by się on głównie na technologi PHP oraz na bazie danych MySQL, posiadał by parę systemów takie jak : System Prywatnych Wiadomości, System Znajomych/Wrogów, System Grup oraz wiele wiele więcej jak już napisałem jestem programistą lecz sam bym nie dał rady napisać takiego Skryptu... Kogo Szukam? ![]() ![]() Oraz przydała by się osoba która ma głowę do Kolorystki Strony itp - obowiązkowo html, css ![]() Zapłata : Jeśli chodzi o zapłatę to aktualnie nie jest w stanie nic zapłacić ale jeżeli projekt rozwinie skrzydła to na pewno o was nie zapomnę! Jeśli macie jakieś pytania proszę pytać w temacie.. email: pawelkuszka@wp.pl Ten post edytował DraGo110 11.04.2010, 21:21:52
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 733 Pomógł: 4 Dołączył: 11.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jakiś kontakt do siebie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ty jeden masz pomysł na portal społecznościowy randkowy
bez kasy nie masz szans by coś z tego wyszło bo i tak się nie przebijesz przez konkurencje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 15 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Nowogród Bobrz. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapłata : Jeśli chodzi o zapłatę to aktualnie nie jest w stanie nic zapłacić ale jeżeli projekt rozwinie skrzydła to na pewno o was nie zapomnę! Jeśli macie jakieś pytania proszę pytać w temacie.. Mam jedno pytanie: szukasz frajerów? ![]() -------------------- Efemental.pl - nasz punkt słyszenia :: recenzje :: tylko metal!
Opensource'owy klon Cantra: http://github.com/magnax/Simtr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Mam jedno pytanie: szukasz frajerów? dobraz zamykam zanim znajdzie sie jeszcze jeden taki....oferta jest jasno przedstawiona, chcesz to wchodzisz w to. nie chcesz - nie wchodzisz. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:50 |