![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd podczas kopiowania plików z, i na komputer z pendrive. Odtwarzanie plików z pendriva jest możliwe. Inne urządzenia działają. Na innym komputerze pendriva działa. Na początku było wszystko ok, przeinstalowałem sterowniki usb. Co jeszcze mogę zrobić?
Explorer - Parametr jest nie poprawny. Podgląd zdarzeń: Podczas operacji stronicowania wykryto błąd urządzenia \Device\Harddisk2\D. Pendrive: Cruzer Extreme FAT32 -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Będę zgadywał. Przeskanuj jakimś antywirusem, sprawdź czy nie ma jakiś podejrzanych i najczęściej ukrytych plików o długich nazwach, usuń też plik autorun.inf. Zbackupuj dane (po przeskanowaniu antywirusem i usunięciu ewentualnych wirusów) i sformatuj urządzenie. Istnieje też prawdopodobieństwo, że ustawiłeś omyłkowo przydział pamięci wirtualnej na ten wolumen wymienny i stąd ten komunikat.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Muszę sprostować jedną sprawę - odtwarzać pliki mogę ale po około pół minucie np. oglądania filmu z pendriva system go traci.
@gigzorr, nie pomógł mi ten temat, wygląda, że wszystko w porządku z tymi ustawieniami.. : [ @darko, w związku z moim sprostowaniem dodaje, że nawet zeskanować w pełni nie mogę go, mimo to wykluczam możliwość znalezienia czegokolwiek, przeważnie jak coś jest to wykrywa po włożeniu do usb, format pendriva to ostateczność, -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
A inny pen Ci działa?
|
|
|
![]()
|
|
A inny pen Ci działa? Mam drugi, jednak mały i z początku myślałem, że działa lecz mogłem sprawdzić tylko mniejsze pliki, w każdym razie ściągnąłem też Flash Memory Toolkita i podczas poszukiwania błędów oba się rozłączały po pierwszych kilkunastu megabajtach... -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:50 |