![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem i nie wiem jak go rozwiazac. Rozwiazanie jest pewno banalne, ale nie moglem nic znalesc.
mam taki skrypt:
Skrypt wywala mi cos takiego:
Jednak chialbym zeby wygladalo to tak:
Prosze o pomoc. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli chcesz to zrobić sposobem w stylu: usuwanie 'Counter 32:' z ciągu to tak:
str_replace a jeżeli sposobem w stylu: mam ciąg 'Counter32: 1179501' i chcę z niego wyciągnąć liczbę to tak: preg_match od razu mówię że prostszy jest 1 sposób, ale 2 jest bardziej uniwersalny ![]() odnośnie 2: to może się przydać http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Podstawy_...%84_regularnych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można też użyć explode.
Ten post edytował sadistic_son 8.04.2010, 23:19:19 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:17 |