![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym zrobić coś w takim stylu: ![]() Jak widać jest tam panel, chciałbym żeby po naciśnięciu odpowiedniego przycisku przechodziło, w przód, tył, na boki (do odpowiedniego następnego zdjęcia). Już kiedyś próbowałem to zrobić ale mi nie wychodziło może wy macie jakieś pomysły? To ma być taki prościutki spacer po miasteczku. Pozdrawiam Ten post edytował zagi195 9.04.2010, 14:48:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strzelam bo nigdy nie zagłębiałem się jak takie rzeczy są zrobione, ale wydaje mi się że chodzi o przesuwanie scroli które są ukryte. Obraz jest ukryty w divie z overflow:hidden (czy jakoś tak) i jest tylko jakaś część obrazu pokazana.
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej w adobe flash ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wklep do googla virtual tour
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym żeby po naciśnięciu odpowiedniego przycisku przechodziło, w przód, tył, na boki (do odpowiedniego następnego zdjęcia). Już kiedyś próbowałem to zrobić ale mi nie wychodziło może wy macie jakieś pomysły? To ma być taki prościutki spacer po miasteczku. pomożecie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Masz bana na stronach google ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
No to po co istnieje te forum? jak każdy odnosi do google?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A dlaczego ktoś ma tracić czas na szukanie w google jak ty możesz poświęcić ten czas. Na tym forum się pomaga, naprowadza na pewne tematy, a nie wszystko podaje na tacy.
http://www.google.pl/search?hl=pl&safe...q=&gs_rfai= sekunda szukania... Ten post edytował Wicepsik 12.04.2010, 14:51:49 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 07:36 |