![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Pytam po raz drugi bo nigdzie tego nie mogę znaleźć i zrobić. Jak pobrać numer danego rekordu z tabeli po ID? Próbowałem walczyć z tym kodem z nospor ale to jeden wielki szajs raz, że nie działa dwa zbyt obciąża serwer. Proszę nie podsuwać mi rozwiązania pętli bo to jeszcze bardziej mi obciąży serwer niż to zapytanie. Mam tabele użytkownik i chcę aby posortowało ich według pola `deck` malejąco i podało mi numer danego rekordu jaki dam w warunku WHERE `name`. Z góry dzięki za pomoc. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 18 Dołączył: 15.04.2009 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ojj źle mnie odebrałeś
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 18 Dołączył: 15.04.2009 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko bez pętli nie wyświetlisz wszystkich użytkowników wraz z numerem ich rankingu. Możesz co jedynie wyświetlić jedną wybraną pozycję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Nie pchać mi tu tego g**na z nospor Chyba coś mi umknęło. Proszę o PW do dowolnego moderatora z wyjaśnieniem, co to ma być. Do tego czasu zamykam. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:28 |