![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem z recaptcha mianowicie na serwerach pojawia sie komunikat "Could not open socket"? Nie wiem od czego to zalezy;/ znow u mnie na lomputerze z zainstalowanym WebServ 2.0 nie odczytuje poprawnie wyrazow (nawet jak dobrze wpisze to komunikat zle przepisales z obrazka) i co tu teraz zrobic?? pozdrawiam Ten post edytował michu9010 6.04.2010, 18:07:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co to jest Google? Zbanowali Cię czy co? Wyniki....
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2007 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wiesz jak kazdy by tak postepowal jak Ty to ten portal by nigdy nie powstal by najmniej nie mialo by to sensu jak by kazdy szukal na zagranicznych stronach
![]() wiec twoj post jest bez sensu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku, pierwszy wynik z Google, wpisując recaptcha + could not open socket. Masz, nawet pierwszy wynik rozwiązuje ten problem Klik!
Co do sensu, czy też jak twierdzisz, jego braku, jakby każdy zadawał pytanie, na które odpowiedź jest, to byłoby na tym forum z milion postów... Szukałeś? Guzik szukałeś w Google i tyle. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
co do tematu to juz zrobilem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:04 |