![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Potrzebuje mocnej lampki rowerowej, która dobrze oświetliłaby mi drogę w lesie ![]() -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Ty tak serio ?
zrób sobie pochodnię z kija . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz kody na dzień.
Idź na ruski bazar, tam tego od gnoma. -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tyyy a może za dnia jeździj?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Weź sobie z jakiegoś malucha przednie światło i podczep sobie do dynama i zamontuj sobie na kierownicy
![]() Ten post edytował krzysztof_kf 6.04.2010, 17:21:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób sobie pochodnię z kija . Wpisz kody na dzień. Tyyy a może za dnia jeździj? Nie, no. Ja myślałem że na tym forum są mądrzejsze osoby ![]() -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Ja myślałem że na tym forum są mądrzejsze osoby My też tak myśleliśmy. Nie możesz zapytać na forum dla rowerzystów? ~thomson89, dobry z Ciebie chłopak, ale czasem jak coś walniesz... -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Nie chce mi się konta zakładać. Ale jak muszę... :|
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej LED'ową, taka jak tu powinna styknąć.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Nie chce mi się konta zakładać. Ale jak muszę... :| Nie, nie musisz. Ale zastanów się: czemu ludzie mający problem z PHP/MySQL/itepe rejestrują się na naszym forum i tu szukają pomocy? Z tego samego powodu - bo mają problem/chcą się poradzić doświadczonych w temacie ludzi. Nikt przecież nie ma do Ciebie pretensji. W końcu to jest Hydepark. Ale jak tak dalej pójdzie, za chwile zaczną sie tematy: "Mam pryszcza, co robic" , "Laska mnie rzuciła, jestem załamany", "W M jak Miłość Marek wpadł pod pociąg, chyba się potnę". ~vokiel ma rację: LED'y, dobrej firmy (nie jakieś makrokesze za 5 złotych z promocji). W dobrych sklepach rowerowych na pewno Ci doradzą. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat W M jak Miłość Marek wpadł pod pociąg Serio blooregard? ![]() |
|
|
![]()
|
|
~Lion_87, nie chciałemm, bys się dowiedział w ten sposób, przykro mi...
![]() To był InterCity, nawet nie poczuł. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Najlepiej LED'ową, taka jak tu powinna styknąć. A gdzie ją kupie? Naprawdę bardzo fajna. Mam tylko pytanie, ją się montuje na przyczepce? -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Pośmialiśmy się, ale już starczy. Hydepark hydeparkiem, ale niech tematy chociaż trochę nawiązują do tematyki forum.
Zamykam. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:45 |