![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam problem z kodem jquery - kod dziala w ff 3.6, operze 10.51 i chrome 4.1, a nie dziala w ie8. czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego ? przeciez to raczej standardowa rzecz z dokumentacji jquery.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może podaj trochę html-a bo z powyższego można ewentualnie wywnioskować, że masz dwa razy id "oferta" (li#oferta, div#oferta) dla różnych elementów w dokumencie co jest błędem.
Ogólnie ten twój kod działa u mnie na IE8, więc musiałeś coś zamotać. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może podaj trochę html-a bo z powyższego można ewentualnie wywnioskować, że masz dwa razy id "oferta" (li#oferta, div#oferta) dla różnych elementów w dokumencie co jest błędem. Ogólnie ten twój kod działa u mnie na IE8, więc musiałeś coś zamotać. Pozdrawiam. no dokladnie zamotalem, wlasnie z tymi nazwami. dzieki za pomoc, po zmianie nazw juz dziala ![]() pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:38 |