![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szanowni forumowicze.
Widzę, że trafiłem na stronę dla profesjonalistów. Tym lepiej dla mnie. Krytyka będzie bardziej fachowa i szczera. Bardzo proszę o ocenę mojej strony. http://www.1001narzedzi.pl Pozdrawiam -------------------- PROFESJONALNE ELEKTRONARZĘDZIA
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze wrażenie: jakiś wielki niebieski baner z błędem w nazwie. Narzedzia czy narzędzia? To da się poprawić, nawet jak nie ma polskich liter w czcionce.
Zacznę od tego co strona reprezentuje. Jest bardzo prosta. To przede wszystkim nadaje stronie czytelności i wrażenia... takiego nieprofesjonalnego. A teraz co trzeba poprawić. Powiem krótko, mi się nie podoba. Powinieneś stworzyć zupełnie nowy szablon. Ale, jeżeli chcesz zostać przy tym to: popracuj nad typografią, kolorami, tymi ramkami, zmień wygląd linków (szczególnie dla stanu hover). PS: Tekst "witamy na stronie..." powinien bardziej się rzucać w oczy i też mieć jakieś tło. -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat © Elektronarzędzia 1001 narzędzi. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved. Oprogramowanie KQS.store ~Tomek Narzędzia, Ty jesteś autorem tej strony? Bo tu dajemy do oceny swoje prace. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jest oparta na gotowcu kqs.store
Ale mam duże możliwości zmian a nie bardzo wiem w jakim kierunku podążać. I dlatego umieściłem ten wątek. Pozdrawiam -------------------- PROFESJONALNE ELEKTRONARZĘDZIA
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten banner nie jest zbyt ładny. A pozatym to proponuję zmianę layoutu na jakiś bardziej nowoczesny (gradienty, zaokrąglenia rogów itp)
-------------------- test iq - poznaj swój iloraz inteligencji 6,10 PLN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 26 Dołączył: 23.01.2009 Skąd: eZ Systems Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyglądem to ta strona nie przyciąga.
Uważam, że można wiele elementów poprawić, aby nie były takie nudne i odpychające. Zacznij od headera, a potem buduj całą koncepcję graficzną bazując na nim. Funkcjonalności nie sprawdzam. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:29 |