![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie:
Dlaczego na jednej z podstron mojego serwisu mnie wylogowywuje? Dokładniej: Jest sobie stronka.php z session_start() idt... loguje się i poruszam po serwisie i na przyklad chce dodać nowy towar do listy, wiec przechodze do strony z formularzem, wpisuje tam te różne parametry klikam OK i chcę wrócić do listy towarów więć klikam w menu moja lista towarów i co? i tu niespodzianka... ...Pokazauje sie strona logowania. Ale jak już się drugi raz zaloguje to powrót do listy działa jak należy tylko za pierwszym razem wywala. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 3 Dołączył: 8.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może w pliku do którego odwołuje "Moja lista towarów" nie masz ustawionej session_start, albo na początku resetuje obecną sesję, zmienna z cookiesem sprawdzana jest później niż wykonywanie skryptu z "Moja lista towarów", powodów może być sporo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie no ale po poponownym zalogowaniu, nie ma problemu także session_start() napewno tam jest. zmienna jest tyko jedna
$_SESSION['uzytkownik']; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bez kodu to my możemy...
...powróżyć ![]() |
|
|
![]()
|
|
wydaje mi się że nie przyda się kod ale...
Wszędzie jest zrobione tak samo. i tylko w jednym przypadku nie dziala. Ten post edytował neo1986kk 3.04.2010, 13:16:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj kod strony z formularzem i ze skryptem do obsługi tego formularza.
|
|
|
![]()
|
|
Witam, mam problem z tą sesją ale teraz to już się stalo irytujące, gdyż mam system wiadomości i plik wiadomosci_odebrane.php.
Teraz tak, co się dzieje... Jeśli mam jakąś nieodczytaną wiadomość to za pierwszym razem kiedy wchodze na wiadomosci_odebrane.php wywala mnie z systemu i muszę się jeszcze raz logować. Ale to tylko raz, później jest cały czas dobrze, moge sie wylogowywać i zalogowywać i jest wszystko ok, ale na przykład jak bede wylogowany tak z godzinkę to znow jak wejde i bede mial nieprzeczytaną wiadomość to po wejściu na odebrane znów sie musze logować, wkurzające to jest... Edit: Moge dodać że przechodzę na stronę poprzez javascript, ale wszystkie inne strony ładują się bez problemów i też są otwierane poprzez kliknięcie w button. klikając na przycisk wstecz, lub wpisując ręcznie inną stronę w domenie oczywiście, użytkownik jest nadal zalogowany. Czyli sesja nie wygasa. Ten post edytował neo1986kk 6.04.2010, 13:18:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:50 |