![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam wyszukiwarkę która sprawdza zaznaczone lub wybrane opcje i wyświetla wynik z podziałem na strony. Problem polega na tym że działa to tylko przy pierwszym przekazaniu zmiennych. Generuje prawidłowo ilość stron odpowiednio do ilości rekordów ale po kliknięciu w link odrazu wyświetla wynik wszystkich stron i pokazuje ilość stron wszystkich rekordów a nie tylko dalszą część wyszukiwanych. Przekazywałem już zmienne POST i GET i efekt jest ten sam. Może ktoś ma pomysł jak to rozgryźć. poniżej plik z kodem : search_advanced.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem lepiej zrobić to z użyciem GET. W zapytaniu musisz ustalić LIMIT oraz OFFSET. Zagoogluj, zajrzyj do jakiejkolwiek klasy paginacji i zobaczysz jak mają to zrobione i sobie poradzisz.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użycie GET nie działa wogóle nie pobiera zmiennych. Co do paginacji to jak dla mnie czeski film. Przglądałem te klasy ale nie mam pojecia jak je zaimplementować do swojego kodu.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nospor napisał małe co nieco na temat stronicowania i przekazywania danych wyszukiwania. Myślę, że znajdziesz tam rozwiązanie swojego problemu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 03:37 |