![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pytanie: jak moge się zalogować skryptem na strone metodą $_POST żeby skorzystać z jej zawartości?
prosze o jakieś wskazówki. coś takiego mam w actionscript, potrzebuje zrobić to w PHP: function logowanie():void { var logowanie:Loader = new Loader(); var url:String="http://www.xxxx.pl/login.php"; var request:URLRequest=new URLRequest(url); var variables:URLVariables = new URLVariables(); variables.login="login"; variables.pass="haslo"; variables.sendMessage="Zaloguj"; request.data=variables; request.method=URLRequestMethod.POST; logowanie.load(request); } Czy ktoś byłby w stanie mi to edytowac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 6 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat logowań jest wałowany conajmniej kilka razy dziennie wystarczy użyć szukajki lub podpytać wójka google
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wskazówka: curl
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Proszę o dodanie BBCode w pierwszym poscie.
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież On się chce logować na stronę, podając URL. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:30 |