![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie wiem czy dobrze zatytułowałem swoje pytanie, ale chodzi mi to jak to zrobione np na fotka.pl
ze sie wpisuje www.login.fotka.pl i strona przechodzi na login? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
subdomena. Przekierowuje na jakiś katalog.
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 3 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli na jakimś hostingu takie coś jest bezsensu bo by mnie zjadły koszty domen
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 6 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyżby chodziło o subdomenę i przekierowanie?
|
|
|
![]()
|
|
w sumie to i tak z tego nic nie rozumiem, rozumiem ze trzeba dodać subdomenę, ale tam są jakieś pliki apache, tylko że ja tego nie potrzebuje bo mam wykupiony hosting...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 6 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są hostingi oferujące tworzenie np. 5 dubdomen bezpłatnie dodaje się je np. w direct panel-u
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w sumie to i tak z tego nic nie rozumiem, rozumiem ze trzeba dodać subdomenę, ale tam są jakieś pliki apache, tylko że ja tego nie potrzebuje bo mam wykupiony hosting... Przecież jak masz jakikolwiek hosting to możesz w panelu bez problemu dodać. O co Ci w ogóle chodzi w tym wątku? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo skorzystać z mod_rewrite i wildcard
![]() |
|
|
![]()
|
|
o co mi chodzi... no chodzi mi o to że się chciałem dowiedzieć na jakiej zasadzie się to robi i ok już wiem. mnie 5 subdomen napewno nie wystarczy a nie jest to jakoś bardzo potrzebne więc sobie dałem spokój.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to dlatego napisałem Ci o mod_rewrite... poczytaj o dynamicznym tworzeniu subdomen
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:27 |