![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Moj problem przedstawia sie nastepujaca : mam taka strukture plikow Kod /
/all/ /all/dir1/ /all/dir2/ /design/ /projects/ /temp/ i chce zablokowac dostep do glownego katalogu, tak aby nikt nie mogl go odczytywac, po czym chce zrobic tak jakby przekierowanie katalogu /all/ aby pojawial sie w katalogu glowny, bo on ma byc tak jakby dostepny dla wszystkich, a pozostale maja byc zablokowane. Mam windows XP, a sprzet jak w opisie ponizej. Czyli efekt. Jesli wchodze z localhost widze Kod /all/
/dir1/ /dir2/ /design/ /projects/ /temp/ wchodzac z internetu mam widziec, tylko zawartosc katalogu /all/ gdyz pozostale katalogi dostepne sa tylko z localhost Kod /dir1/
/dir2/ Moje proby ograniczaly sie do testowania kilku funkcji... Zrobilem Kod Alias / /all/ - nie dziala
ScriptAlias ./ /all/ - tez nie dziala probowalem robic tez Kod <Location C:/Program Files/Apache Group/Apache/htdocs/>
SetHandler C:/Program Files/Apache Group/Apache/htdocs/all/ Order allow,deny Allow from all </Location> lecz tez nie dzialalo. Kompletnie nie wiem co teraz zrobic, a z problemem mecze sie juz 3 godzine. jak narazie udalo mi sie zablokowac dostep do glownego katalogu z internetu, oraz dac dostep tylko katalogowi /all/. Wiec jakis poczatek mam ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:55 |