![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza |
@itsme:
Hmmm, szczerze mówiąc to wydaje mi się, że tylko nieliczni się na to nabrali... Świetna gra to za dużo powiedziane (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) PS: sory, że zniszczyłem Twój prezent urodzinowy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ale i tak najlepszego! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Ale zostawcie mi ten różowy kolorek. Podoba mi się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%)
|
Hmmm a tak w ogole to ja watke zalozylem tak przez przypadek gdyby nie on bylby w ogole jakis temat o tym czy jak to chceliscie rozegrac?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza |
Hmmm a tak w ogole to ja watke zalozylem tak przez przypadek (IMG:style_emoticons/default/sekret.gif) zamiast watki sugeruję raczej zakładanie gumki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Zaraz się okażę, że oni nas wkręcili, że to żart Prima Aprilis, a jutro jak wejdziemy na php.pl zobaczymy: Strona została sprzedana. Do zobaczenia wkrótce!
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%)
|
Tak tak a ja jestem swiętym mikołajem jutro każdy wejdzie jak by nigdy nic wszystko po staremu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%)
|
(IMG:style_emoticons/default/sekret.gif) zamiast watki sugeruję raczej zakładanie gumki (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Gumki nie uzywam laska ma tabsy brac. Cytat nie zamierzaliśmy ... i to jest wspaniale ... Tzn co jest wspaniale bo nie zrozumialem. |
|
|
|
|
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%)
|
oıɔɹɐɯ: wszystko samo wyszło ;-)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Zaplanowany w pełni był jedynie skrypt. reszta to spontaniczne działanie po tym, jak myślano iż coś nie tak z forum. Szybko przybrało to ciekawy obrót i by wyglądało na prawdziwe, zaczęto po sieci puszczać fałszywe informacje. Stąd choćby linki na mentaxie i tym podobne o sprzedaży. bawiliśmy się fajnie, ale powiem tylko, że lista niezrealizowanych pomysłów istnieje i wisi w dziale dla modów (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Uważajcie za rok, bo przygotujemy się jeszcze lepiej (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków |
wyobrażacie sobie sytuacje że byłbym w stanie bić się z ~bloo? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Dobra, skończcie już te prima aprilisowe wygłupy (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) I tak nikt się nie dał nabrać.
A i oddajcie zabrane 3 punkty pomógł, jeszcze wczoraj miałem 249. Ten post edytował darko 1.04.2010, 15:12:45 |
|
|
|
|
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź |
Ja tylko od siebie dodam, że wszelkie epitety, złośliwe uwagi itp. były całkowicie zamierzone (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i miały na celu uwiarygodnienie całego wątku, który, jak już wcześniej zostało wspomniane, rozwinął się dość niespodziewanie. Dla nas też (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cytat Dobra, skończcie już te prima aprilisowe wygłupy I tak nikt się nie dał nabrać. Zdziwiłbyś się, od jak wielu użytkowników dostaliśmy PW o pomocy w urządzaniu nowego forum, o zgłoszeniu kandydatury na moderatora itp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) masakra, jacy ludzie niemyślący, ja też dzisiaj wkręciłem moją partnerkę, że wygrałem w konkursie radiowym 2 bilety do Warszawy wylot 09.04., powrót 11.04. już się ucieszyła że spędzimy weekend w Warszawie. W sumie to chyba kupię te bilety i polecimy bo jakoś strasznie posmutniała, jak jej powiedziałem, jaki dziś dzień.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
@darko szarpnij się na bilety nad morze w stolicy dużo żelaza w powietrzu nałyka się i przytyje, poza tym to strasznie nudne miasto i nie ma co tu robić a od spaceru nad morzem każdej pannie mięknął kolana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
skowron-line racja w sumie nad morze lepiej, tylko strasznie zimno i wietrznie, to nie to samo, co latem. A Wa-wy i tak nigdy nie lubiłem (sorry, nic do naszej Stolicy nie mam, ale jestem tam kilka razy w roku i jakoś za każdym razem uciekam stamtąd, jak tylko mogę).
ps. ciekawe, które informacje w dzisiejszych faktach/wydarzeniach/wiadomościach/telexpresie będą ściemnione. Jutro się okaże. W zeszłym roku była słaba ściema. Ten post edytował darko 1.04.2010, 15:27:13 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%)
|
Haha, świetny pomysł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Myślałem że jeszcze nietrzeźwy jestem jak mi zaczęły przyciski do odpowiedzi uciekać (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%)
|
Ahahahahaha z uciekającymi przyciskami to się wam udało. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poległem!
~darko: Takie dowcipy najbardziej mnie bawią. Ktoś sobie żartuje, a potem za to pokutuje. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
|
|
|
|
No bywa i tak... trudno, trzeba się po prostu z tym liczyć, że może się tak stać. Dorośli jesteśmy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaja jak berety.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.01.2026 - 20:54 |