![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam do zaprezentowania layout, który nie jest jeszcze do końca dopracowany, aczkolwiek prosił bym o krytykę i ewentualne sugestie gdyż chciałbym poprawić wszystko na etapie 'produkcji'. Layout z założenia miał być kilkukolorowy oraz przejrzysty, tak aby starsze osoby nie miały problemów z czytaniem. Wydaje mi się jednak, że czegoś tam brakuje... mam wrażenie pustki. Moje pomysły na dziś już się skończyły więc liczę na Was.
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi osobiście sie bardzo podoba może z wyjątkiem tej osoby po lewej strony od tekstu
![]() Pozdrawiam 7/10 Ps.Skorzystał bym z takiego zakładu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Logo raczej mi się kojarzy z zakładem fryzjerskim a nie krawieckim, więc jak jest możliwość zmiany to popracuj jeszcze nad nim.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstępna wersja zakodowana:
http://uslugikrawieckie.eu/layout/ Grafiki już raczej nie zmienie, ewentualnie dokonam zmian w kodzie. Tutaj jeszcze stara wersja http://uslugikrawieckie.eu/ wydaje mi się, że nowa dużo lepsza. Opinie, uwagi? Ten post edytował Substr 12.05.2010, 21:09:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co dałes cien pod linia, która jest miedzy trescia a postacia? albo wytnij dobrze albo usun cien. Ciemny gradient bym dal tylko w topie, na zewnatrz nie wyglada juz ciekawie, no i brakuje mi tam cos zwiazanego z krawiectwem. Za tą babke bym dał jakąś fote ze stocka, juz te 4pln można poświęcic
![]() jak mozesz to wrzuc wersje jeszcze z ozywionymi/podkreconymi kolorami menu i tych 2paskow srodkowych, moze bedzie lepiej w logo wiesz ze masz bład? ![]() Ten post edytował Ja_ck 12.05.2010, 22:13:19 |
|
|
![]()
|
|
Obecne kolory już zostaną, lekko zmodyfikuje jedynie buttony menu. Pasek będzie miał cień, bo tak wygląda zdecydowanie lepiej, ale wytne go jeszcze raz. O braku kreseczki w logo wiem, planuje tam dodać nozyczki/ubrania i dopiero wtedy ją poprawie.
Ten post edytował Substr 12.05.2010, 22:37:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 706 Pomógł: 108 Dołączył: 12.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety bezpłciowo i banalnie. Wygląda jak darmowy szablon. Moje rady:
Podoba mi się tylko tło i czcionka logo. Gradient ładnie skupia uwagę na logo. |
|
|
![]()
|
|
Odświezam po dość długim okresie i zapraszam do oceny. http://uslugikrawieckie.eu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odświezam po dość długim okresie i zapraszam do oceny. http://uslugikrawieckie.eu Ładnie, tylko usunąłbym te tandetne znaczki, że masz stronę zgodną ze standardami. -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 6.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładna strona, podoba mi się ten fiolet połączony z kremowym
![]() Strony tego typu bardzo ładnie wyglądają we flashu, animacja wejścia, przycisków, przejścia działów, preloadery... polecam Ci się nauczyć Flasha! To naprawdę świetna technologia. Alternatywą może być oczywiście jQuery ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ładnie, tylko usunąłbym te tandetne znaczki, że masz stronę zgodną ze standardami. Ja ich bym tam wcale nie dodawał, tyle, że strona w tamtym miejscu wydaje się bez nich jakaś pusta. Nie mam pomysłu co innego mógłbym tam dać. O flashu tez myślałem.. sądzę, że umiał bym większym wysiłkiem czasu wykonać coś fajnego. Kiedyś się troche tym bawiłem. Ale.. jakiś czas temu mieliśmy klienta który zadzwonił w sobotę koło 17, że mu się spodnie podarły, na ślub idzie, że jest z innego miasta i znalazł nas przez internet w telefonie. Gdyby tam był flash, to prawdopodobnie nic by mu się nie odpaliło. Więc jak dla mnie ten pomysł odpada. Ale dziekuję za posty. ![]() Ten post edytował Substr 19.06.2011, 11:06:44 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 6.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze można zrobić stronę dedykowaną oddzielnie dla telefonów(bez flasha) i komputerów(z flashem). Ale Twoja decyzja, rozumiem, że może Ci się nie chcieć "kombinować"
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dokładnie, umiejętności by się znalazły, ale z chęciami i czasem już ciężko.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dużo lepiej niż ostatnio.
Nie myślałeś, żeby jeszcze w tło napisów wstawić coś takiego jak masz w topie. Może wtedy nie będzie tak pusto. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Próbowałem, robiła się lekka choinka.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Gratulacje.Czysty xhtml i css.
Wreszcie widzę prawdziwego webmastera. Wcześniej do oceny prezentowana była tagzupa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:24 |