![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Z gory przepraszam jezeli zle zatytuowalem wątek. Mianowicie szukam rozwiazania na.... Wyobrazmy sobie funkcje <html> select. 1. Wybierz kategorie. Przyroda Zwierzeta Czlowiek i jak to zrobic by po wybraniu kategorii np Przyroda, w drugim polu select, byly inne mozliwosci niz po wybraniu kategorri Zwierzeta lub Czlowiek? No i dodatkowo jak zrobic by w <input type=text .... byla wyswietlana informacja w zaleznosci od dokonanego wyboru? Np jak wybieramy 'Przyroda', w naszym polu tekstowym pojawia sie notka o przyrodzie... Dla innych kategorii, rozne teksty. Prosze o pomoc ![]() //Edit: Wyswietlanie tekstu zrobilem jedynie dla domyslnych wartosci takich jak value lub entry. Nie wiem jak zrobic dla ustalonych przeze mnie wartosci. ADD: Pierwsze o co mi chodzi mozna zauwazyc na tej stronie Kod Zabijaka.pl Po lewej stronie, belka Kalkulator. W zaleznosci od wybranej lokalizacji/produktu, mamy do wyboru rozne mozliwosci w pozostalych listach. Ten post edytował Komarek 30.03.2010, 22:59:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:28 |