![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-lukasamd- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
mam następujący kod do logowania się przez cURL na rapidshare:
Chciałbym po zalogowaniu wyciągnąć z kodu strony kilka rzeczy (czas ważności, transfer). Niestety, skrypt nie łączy mi się (po podaniu dobrych danych) - ciągłe ładowanie i ładowanie i ładowanie... aż do przekroczenia limitu czasu. Sprawdzałem na 3 hostingach, każdy ma curl i na żadnym takie same objawy. Próby ładowania innych stron kończą się natomiast sukcesem. EDIT: Ok, doszedłem do tego, że coś mam nie tak z ssl w libcurl. Mniejsza o to, w ogóle mam problem z logowaniem, inny przykład:
Oczywiście gdy testuję, podaję prawdziwe dane. Forum oparte na phpbb3. W odpowiedzi otrzymuję podstronę do logowania, ale bez żadnych komunikatów. Np. podam błędne dane POST to i tak nie zwraca mi strony z takim komunikatem. Plik cookies ma odpowiedni CHMOD, co dziwne, zapisuje tam nawet dane z sesji. Próbowałem po takim połączeniu robić drugie, na stronę główną, już bez POSTów - no i nie zalogowało mnie, bo widzę wszystko jako gość... Co robię źle? Przekopałem już tutorial na portalu dotyczący cURL, ale nadal nie widzę rozwiązania. Ten post edytował lukasamd 31.03.2010, 12:18:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:30 |