![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 4 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy dało by radę znaleźć taki skrypt coś w stylu rapidshare.A mianowicie chodzi mi o generowanie nowej strony i przypisywanie jej unikalnego numeru.Tylko nie mam na myśli uploadu lecz chcę aby stworzyło mi nową stronę o wybranej oczywiście treści.Niestety to wszystko ma dziać się poprzez przeglądarkę.Z góry dziękuje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 1 Dołączył: 14.11.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Za pewne chodzi Ci o coś takiego:
Cytat www.nazwastrony.pl/index.php?plik=Film_avi.rar Według mnie najprościej zrobić to przy pomocy bazdy danych. Minimum skłania się do utworzenia tabeli z 2 polami w bazie danych: id | tresc w polu ID niech byłaby sobie nazwa strony czyli w naszym przypadku "Film_avi.rar" natomiast w polsu "tresc" zawartość (kod html) strony. I teraz też bardzo prosta sprawa - tworysz po prostu zapytanie do bazy "SELECT * FROM nazwa_tabeli LIMIT 1", wrzucasz wynik do zmiennej i wyświetlasz ![]() Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że po prostu sam musisz się tym bawić, modyfikować, a po pewnym czasie zrozumiesz jak to działa. Postaw sobie na własnym komputerze PHP + MYSQL (są gotowe pakiety, np XAMPP)./ |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Czy dało by radę znaleźć taki skrypt Dałoby, ale trzeba poszukać. Szukałeś? -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 4 Dołączył: 22.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 1 Dołączył: 14.11.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Może i trudno w to uwierzyć lecz od dłuższego czasu poszukuje takiego czegoś.Nie potrzebuje cms-ów ani wodpressa ani nawet joomli.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:44 |