![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie umiem wykombinować takiego skryptu :
w 1 okienku u góry wpisał bym jakis tekt. . Po boku byłby guzik ' ZMIANA ' i w 2 Okienku wy wyskoczył inny tekst. Wie ktoś jak napisać działający przekładacz tekstu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba nie tutaj . JavaScript będzie odpowiedzią
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn . Kombinowałem z plikiem .dat
myślałem że zadziała...... Tak formularz,,, OKNO nr 1 text area OKNO nr 2 iframe ( tak kombinowałem ) chyba że naprawde coś źle robie ;/ . Zmień " SUBMIT" Nowy tekst " REsET"... Nic nie działało.... I skasowałem to wsio...... Może mnie nakierujecie na jakiś mini poradnik ... lub na coś co może mi pomóc 1 Okno u Góry ..,. obok przycisk ( jak właśnie w formularzu Wyślij " po wpisaniu daj my na to w oknie wpisze " Idę spać " Kod miał szukać w pliku "dane.txt / dane .dat " Wyrazów Idę Spać przed ":" gdzie w pliki .dat było by to zapisane : idę:I go to spać: sleep i miał pobierać po ":" " i go to sleep" i pokazać w 2gim Oknie ![]() I kijnia z grzybnią... wszystko szlak trafiło i próba naprawienia całkiem skrypt padł i musiałem robić od nowa i nic nie daje. Java Script nie znam w ogole .... Chce zrobić prosty tłumacz Staropolskiego na współczesny i od wrotnie =). w internecie takich niema , jedynie jest baza.... ale klikanie 1500 podstron by znalesc 1 złowo mija się z celem. Ten post edytował wosix 30.03.2010, 07:40:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:07 |