![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę na podstawie adresu pobrać opis do filmu
napisałem takie coś
jednak nie działa, nie umiem dobrze wyrażeń dlatego chciałem pobrać przez html jak to poprawić? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę mało napisałeś, ale mam wrażenie, że chodzi Ci o coś takiego
wydaje mi się, że powinno działać ( nie sprawdzałem ) może nie jest to najładniejsze rozwiązanie, ale ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
super
pobiera tak Kod Długo oczekiwany film Jamesa Camerona zrealizowany z wielkim rozmachem porównywalnym do "Titanica". Szacowany budżet na poziomie 237 milionów dolarów daje mu trzecie miejsce pod tym względem w historii kina. "Avatar" został wykonany w dwóch technikach: tradycyjnej 2D i zupełnie nowej technice 3D. Zdjęcia do filmu ... więcej nie chce jeszcze żeby pokazywał się odnośnik więcej, jak to wywalić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myślałem, że odnośnik dobra rzecz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) w końcu to tylko część opisu
zamień "</p>" na "<a" i skoro tamto śmigało, to to też powinno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
nie pomyślałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , działa, dzięki
niestety nie pobiera opisu np. z takich linków: http://www.filmweb.pl/f217850/By%C4%87+punkiem,2005 chodzi tu o złe kodowanie? jak to rozwiązać? @Soul Reaver jak możesz to zobacz jak rozwiązać pobieranie opisu z mojego linku który podałem. działało, teraz przestało nic nie pokazuje
taki kod mam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
linki gdzie były polskie znaki to mi już działało ale własnie wczoraj odpalam mój kod i nic się nie pokazuje
jak zrobię echo $za; to się cała strona pokaże, ale stringa z wyrazenia już nie pokaze.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 15:51 |