![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem pewien skrypt... Tak on wygląda...
Powinien on sprawdzać w bazie, ile mamy energii, i jeżeli mamy jej więcej niż 3, to zabiera 3 energii, i dodaje 5 expa, a jeśli mamy energii mniej niż 3, to powinno się wyświetlić "Jesteś zbyt bardzo zmęczony! Odpocznij, i spróbuj ponownie!"... Lecz tak nie jest... Ciągle wyskakuje, że jestem zbyt bardzo zmęczony, mimo że mam powyżej 3 energii... Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc ![]() Pozdrawiam, Artheso |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 22 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Raniżów/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 29.04.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spójrz na linijkę 8. Pod zmienną $energia podpisujesz stringa, a nie wykonujesz zapytanie
![]() Wklej to zamiast 8 linijki: Wtedy niegdysiejsza linia 9 powinna wyglądać tak:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:17 |