![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym w skrypcie dodać edycje tytułu z admina i mam taki kod:
ale nie mam pojęcia jak to zgrać i żeby zrobić edycje Ten post edytował marcin0077 29.03.2010, 11:41:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
W klamerki po warunku daj to, co chcesz, by było tylko dla zalogowanego admina. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no tak ale jak zrobić edycje tytułu że dać w klamerki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
-------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@bloooo
on to wie. On nie wie wlasnie co ma dac w miejsce: // tu kod widoczny jedynie, gdy $_SESSION['power'] == 1 Nie wie jak zrobic edycje ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obok tytułu dajesz link, w którym przesyłasz $row['id']. Link prowadzi do formularza. Do tego formularza wrzucasz ukryte pole z wartością $row['id'] przesłaną przez link i pole tekstowe z wartością $row['caption'] przechwyconą poprzez zapytanie do bazy danych. Po zatwierdzeniu formularza robisz UPDATE bazy, wprowadzając nowy tytuł. Na koniec przekierowujesz z powrotem do panelu admina. Ot cała filozofia.
Ten post edytował mortus 29.03.2010, 10:37:38 |
|
|
![]()
|
|
Obok tytułu dajesz link, w którym przesyłasz $row['id']. Link prowadzi do formularza. Do tego formularza wrzucasz ukryte pole z wartością $row['id'] przesłaną przez link i pole tekstowe z wartością $row['caption'] przechwyconą poprzez zapytanie do bazy danych. Po zatwierdzeniu formularza robisz UPDATE bazy, wprowadzając nowy tytuł. Na koniec przekierowujesz z powrotem do panelu admina. Ot cała filozofia. no wlanie tej filozofii nie mogę wykonać ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież to nic trudnego. Zdaje się, że korzystasz już z bazy danych. Do tego zapoznaj się z podstawami obsługi formularzy i przesyłaniem informacji za pomocą adresu w przeglądarce internetowej. Taka wiedza w zupełności wystarczy. Później postępuj według algorytmu, który podałem.
|
|
|
![]()
|
|
dobra poradziłem sobie...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:59 |