![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
wiecie jak na wordzie 2003 prof. zrobic zeby jak gdzies w pierwszej komurce tabeli ustawie sobie jakies dane i potem zebym jakies pole wkleil i zeby mi sie to samo pojawialo w innych komurkachskopiowanych?? wiem ze trzeba hyba albo jakies pole albo formulke napisac tylko ne wiem jak
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprobuj z VB
Kossa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
wogule tego nie znam ... jest w necie jakis dobry kurs??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://vbzone.prv.pl/ to byl jeden z lepszych serwisow dot. VB - chwilowo nie dziala, poszukaj czegos na google - pelno jest tego w sieci
Kossa |
|
|
![]()
|
|
nawet nie chce szukac bo ile razy szukalem jakiegos kursu (php mysql java) zawsze na jakies badziewie trafialem z kturego nic sie nie mozna bylo nauczyc...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:28 |