![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje hostingu pod swoją pierwszą stronę internetową. Strona napisana w Zendzie dotyczy "filmow online" (baza MySql) ... w stronie pojawiają się linki do filmów nie filmy. Polozylem stronke na darmowym serwerze ale to mi nie wystarcza .... reklamy ... a panel administracyjny otwiera się z 5 minut . Jaki hosting moglibyście mi polecić na początek ? Chcialbym tez w razie czego móc przenieść usługę na inny hosting w razie co. Jeśli chodzi o pieniądze to na początek powiedzmy z 100-200 zl rocznie do ręki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OVH - Wirtualne
lub Linux.pl O pierwszym: PHP w wersji 5.3 (do ustawienia w htaccess'ie) więc dla Zend'a jak znalazł, tanio sprawnie zero problemów ![]() O drugim: Przymierzam się od dawna na kupno tam serwera, ale jakoś weny i czasu brak jak i opinii. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za odpowiedz Melkormi-e (widziałem Ciebie w filmie "Vampire Hunter D" ) .
Jeśli jest ktoś kto stawial jakąś stronkę z Zendem na powyższych serwerach proszę o opinie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 13 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zapraszam do nas - [spam] 14 dniowy okres testowy za darmo [spam] Pozdrawiam Adam
Powód edycji: [blooregard]: Spam
-------------------- Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1
Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO Domeny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 366 Pomógł: 261 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dzieki za odpowiedz Melkormi-e (widziałem Ciebie w filmie "Vampire Hunter D" ) . Jeśli jest ktoś kto stawial jakąś stronkę z Zendem na powyższych serwerach proszę o opinie. Zapomniałem dodać że stawiam tam strony oparte o ZF ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zapomniałem dodać że stawiam tam strony oparte o ZF ![]() Domyślam się że swoją stronę trzymasz w OVH. Jeśli tak to czy w czasie trwania usługi mogę przejść na droższy wariant hostingu. Chce teraz kupić najtańsze konto wirtualne a jak mi nie wystarczy to przejść na droższe. Jeszcze pytanie kontrolne : stronki tam można stawiąć w oparciu o php , mysql i apache ? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:34 |