![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie !
Jestem nowy na tym forum i nie bardzo wiem czy moge prosić o pomoc tutaj, jeśli nie to prosze usunąć temat. Chodzi o zwykłe wyświetlanie w tabeli. Jeśli chodzi o zwykły link to mam prosty mechanizm:
a następnie:
Problem pojawia się gdy chce zrobic to samo z menu we flashu. Zrobilem menu w 123 Flash Menu i na stronie mam tylko: <script type="text/javascript" src="flashobject.js"></script> oraz <div id="dynamic glass_id" >123 Flash Menu Placeholder.</div> <script type="text/javascript"> var fo = new FlashObject("menu.swf","dynamic glass","440","22","6","#000000"); fo.addParam("menu","false"); fo.addParam("quality","best"); fo.addParam("salign","LT"); fo.addParam("scale","noscale"); fo.addParam("wmode", "transparent"); fo.write("dynamic glass_id"); </script> i zastanawiam się gdzie mam wstawic skrypt php tak jak w przykładzie u góry. Jeśli coś nie jasne to prosze pisać, nie korzystam raczej z forów dlatego wiedza pisania postów jest mi obca.. Prosze o pomoc, pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Proszę używać BBCode we wszystkich fragmentach z kodem.
Przenoszę do Przedszkola. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:49 |