![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taką klase, którą wziąłem manuala php.net
na localhoscie wszystko działa. Na serwerze jest problem, bo nie tworzy mi ciasteczek, przez co przy kazdym odświerzeniu strony dodaje mi do tablicy nową sesje. Czy to moze byc spowodowane nie aktualna wersja php? Na localhoscie mam 5.3.0, a na serwerze 5.2.13? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yyy nie patrzę już na wersje php ale zastanawia mnie :
ale klasa jest nijak ,zmieniłbym global $SESSION na private $ValueSession i do niej przekazywał sesje z SQL , może COOKIE PATCH masz inny ? sposóbuj utworzyć pusty plik index.php ,zapisz jakieś ciasteczko i spróbuj je odczytać .... -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2006 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no bardzo dziwna rzecz wyszła. W klasie setcookie tak jakby nie działa, a w normalnym pliku tworzy ciasteczko.
WTF? ![]() problem nadal istnieje... help Ten post edytował k0b3 28.03.2010, 18:19:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:17 |