![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdybym mógł dać plusa to phpion, by go otrzymał. ![]() Ale żeby nie robić offtopu to coś napisze: widzę bardzo ciekawe rozwiązanie w postaci poziomego scrolla obejmującego całą stronę, bardzo cenie sobie innowacyjność, nawet kosztem przydatności. ![]() o to chodziło, żeby strona była prosta, ale skoro chcecie Amerykę, to róbcie szablony i zobaczymy czy ludziom się spodobają ![]() a jeżeli 2gb to dla was za mało to zróbcie sobie zrzutę na nagrodę i dajcie znać... // Nie chce mi się czytać postu phpiona wiec jak coś ważnego to mi streśćcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jeżeli jesteś leniwy to po prostu to przeczytaj: Nie chce mi się czytać postu phpiona wiec jak coś ważnego to mi streśćcie ![]() lenistwo się kłania... a oto streszczenie: strona posiada bardzo wiele fajnych, wręcz genialnych pomysłów i błędów ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja myśle ze nie ma sensu komentować bo ewidentnie mamy doczynienia z geniuszem w dziedzinie tworzenia aplikacji internetowych i nie wypada krytykować wiec
SUPER STRONA ![]() ![]() Apropo nie chodzilo mi ze zly pomysl z nagroda tylko czasem lepiej zainwestowac jakies pieniadze i naprawde miec dobrego grafika ![]() Rozpisałbym sie ale ci sie nie chce czytać wiec tego nie uczynie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to, ze użytkownicy mogą sami wybrać layout serwisu
to takie promowanie strony, które ma na celu pozyskanie uu jeżeli czegoś jeszcze nie rozumiesz to pytaj ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 11 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Dublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pendrive 2GB to równowartość około 20-30zł. Myślisz, że średni grafik wykona design za takie pieniądze, tym bardziej, że nie ma pewności, że ją otrzyma?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
thomson333 weź rozbieg i walnij baranka w ścianę jak ty dajesz do serwisu który jest kopią 100... serwisu i dajesz takie zdjęcia typu screen z tego forum i piszesz cytuję 'Prawie jak informatycy' to trochę jest załosne w co nie wątpie miałeś coś na myśli przekazać wszystkim użytkownikom tego forum . popatrz na siebie jaki z ciebie programista to d... tak jak phppion mnie rozwalił 250 błedów i dalej nie będę się rozpisywać .
Jeśli chodzi natomiast o kod to masz u mnie szacunek, że zmieściłeś się poniżej 250 błędów i 75 ostrzeżeń. Zamiast dawać screena z forum to lepiej zrób screena z twoją ilością błędów wypowiedz phppiona pod tytułem prawie jak programista Ten post edytował krzysztof_kf 8.04.2010, 15:20:02 |
|
|
![]()
|
|
Krzysiu...
1. nie jestem programistą 2. nie wrzuciłem obrazka Twiscie Konkurs zakończony pendrive wysłany aha i jeszcze jedno: Nie wiesz? To nie dotykaj klawiatury i się nie wypowiadaj "programisto*". *- mam parę innych określeń jakie mógłbym tam wstawić, ale wybrałem najmniej obraźliwe ![]() Gorąco pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie wiesz? To nie dotykaj klawiatury i się nie wypowiadaj "programisto*". *- mam parę innych określeń jakie mógłbym tam wstawić, ale wybrałem najmniej obraźliwe Myślę ze ta cała "dyskusja" nie ma zupełnego sensu rozmawiamy z człowiekiem który jest w 100% niepoważny i zamiast przyjmować krytykę to się zaczyna kłócić ze wszyscy się mylą a on ma tylko racje I stawiam ze projekt będzie dużym niepowodzeniem ![]() Ps.Dobrym pomysłem jest dodanie obrazka z walidacji i z 132 błędami i napisanie "Prawie Jak Dobrze Napisana Strona" (Oczywiscie strona powinna miec max.70 błedów) Pozdrawiam @Down - Nie oczekuj że bede zniżał sie do twojego poziomu i z tobą dyskutował temat dla mnie jest zamkniety Ten post edytował frytek92 8.04.2010, 19:37:46 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nie mam racji, że tempie takich kocybołów, którym wydaje się, że wszystko wiedzą? Trochę dziwne uczucie, gdy okazuje się, że są w błędzie... prawda panowie?
to nie jest odrzucanie krytyki, tylko obrona przed ludźmi, którym się wydaje, że mają racje a tak naprawdę nie mają pojęcia o czym piszą |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Widzę, że Panów nieco ponoszą emocje.
Ostudzę Was nieco i zamknę temat, ok? Jak jeszcze raz zobaczę takie dyskusje, od razu dostaniecie moderkę. Nie jesteście na onecie. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 05:42 |