Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Ocena serwisu internetowego [www] + konkurs na layout
thomson333

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(nmts @ 30.03.2010, 15:52:26 ) *
Gdybym mógł dać plusa to phpion, by go otrzymał. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Ale żeby nie robić offtopu to coś napisze: widzę bardzo ciekawe rozwiązanie w postaci poziomego scrolla obejmującego całą stronę, bardzo cenie sobie innowacyjność, nawet kosztem przydatności. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

o to chodziło, żeby strona była prosta, ale skoro chcecie Amerykę, to róbcie szablony i zobaczymy czy ludziom się spodobają (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a jeżeli 2gb to dla was za mało to zróbcie sobie zrzutę na nagrodę i dajcie znać...

//
Nie chce mi się czytać postu phpiona wiec jak coś ważnego to mi streśćcie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post
r4xz

-----

Cytat(thomson333 @ 29.03.2010, 20:17:59 ) *
a jeżeli jesteś leniwy to po prostu to przeczytaj:

Cytat(thomson333 @ 30.03.2010, 17:01:29 ) *
Nie chce mi się czytać postu phpiona wiec jak coś ważnego to mi streśćcie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

lenistwo się kłania...

a oto streszczenie: strona posiada bardzo wiele fajnych, wręcz genialnych pomysłów i błędów (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
+Quote Post
frytek92

-----

Ja myśle ze nie ma sensu komentować bo ewidentnie mamy doczynienia z geniuszem w dziedzinie tworzenia aplikacji internetowych i nie wypada krytykować wiec

SUPER STRONA (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)

Apropo nie chodzilo mi ze zly pomysl z nagroda tylko czasem lepiej zainwestowac jakies pieniadze i naprawde miec dobrego grafika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Rozpisałbym sie ale ci sie nie chce czytać wiec tego nie uczynie
+Quote Post
thomson333

-----

chodzi o to, ze użytkownicy mogą sami wybrać layout serwisu
to takie promowanie strony, które ma na celu pozyskanie uu
jeżeli czegoś jeszcze nie rozumiesz to pytaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
Twist

-----

Pendrive 2GB to równowartość około 20-30zł. Myślisz, że średni grafik wykona design za takie pieniądze, tym bardziej, że nie ma pewności, że ją otrzyma?
+Quote Post
krzysztof_kf

-----

thomson333 weź rozbieg i walnij baranka w ścianę jak ty dajesz do serwisu który jest kopią 100... serwisu i dajesz takie zdjęcia typu screen z tego forum i piszesz cytuję 'Prawie jak informatycy' to trochę jest załosne w co nie wątpie miałeś coś na myśli przekazać wszystkim użytkownikom tego forum . popatrz na siebie jaki z ciebie programista to d... tak jak phppion mnie rozwalił 250 błedów i dalej nie będę się rozpisywać .

Cytat(phpion @ 30.03.2010, 08:36:41 ) *
Jeśli chodzi natomiast o kod to masz u mnie szacunek, że zmieściłeś się poniżej 250 błędów i 75 ostrzeżeń.

Zamiast dawać screena z forum to lepiej zrób screena z twoją ilością błędów wypowiedz phppiona pod tytułem prawie jak programista

Ten post edytował krzysztof_kf 8.04.2010, 15:20:02
+Quote Post
thomson333

-----

Krzysiu...
1. nie jestem programistą
2. nie wrzuciłem obrazka

Twiscie
Konkurs zakończony pendrive wysłany

aha i jeszcze jedno:

Nie wiesz? To nie dotykaj klawiatury i się nie wypowiadaj "programisto*".

*- mam parę innych określeń jakie mógłbym tam wstawić, ale wybrałem najmniej obraźliwe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gorąco pozdrawiam
+Quote Post
frytek92

-----

Cytat
Nie wiesz? To nie dotykaj klawiatury i się nie wypowiadaj "programisto*".

*- mam parę innych określeń jakie mógłbym tam wstawić, ale wybrałem najmniej obraźliwe

Myślę ze ta cała "dyskusja" nie ma zupełnego sensu rozmawiamy z człowiekiem który jest w 100% niepoważny i zamiast przyjmować krytykę to się zaczyna kłócić ze wszyscy się mylą a on ma tylko racje I stawiam ze projekt będzie dużym niepowodzeniem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale to moje małe przypuszczenie nie chodzi o pomysł który nie jest zbyt oryginalny ale chodzi o twoja postawę i "otwartość na krytykę".

Ps.Dobrym pomysłem jest dodanie obrazka z walidacji i z 132 błędami i napisanie "Prawie Jak Dobrze Napisana Strona" (Oczywiscie strona powinna miec max.70 błedów)

Pozdrawiam

@Down - Nie oczekuj że bede zniżał sie do twojego poziomu i z tobą dyskutował temat dla mnie jest zamkniety

Ten post edytował frytek92 8.04.2010, 19:37:46
+Quote Post
thomson333

-----

Nie mam racji, że tempie takich kocybołów, którym wydaje się, że wszystko wiedzą? Trochę dziwne uczucie, gdy okazuje się, że są w błędzie... prawda panowie?

to nie jest odrzucanie krytyki, tylko obrona przed ludźmi, którym się wydaje, że mają racje a tak naprawdę nie mają pojęcia o czym piszą
+Quote Post
blooregard

Newsman

Grupa: Moderatorzy

Widzę, że Panów nieco ponoszą emocje.
Ostudzę Was nieco i zamknę temat, ok?

Jak jeszcze raz zobaczę takie dyskusje, od razu dostaniecie moderkę.
Nie jesteście na onecie.
+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 25.12.2025 - 02:25