![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie 2 skrypty nie wchodźcie w szczegóły bo nie warto...
Gdy mam te 2 skrypty w oddzielnych plikach i je uruchamiam przekierowujac skrypt 1 na 2 wszyski jest ok gdy zaś wsadzam je do 1 pliku i odpalam kicha probowalem tez usunac zmienne w ten sposob(na poczatku drugiego skryptu: ale to nic nie dalo... skrypt zawiesza sie i caly czas pracuje nie dajac oznak zycia ehh -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Proszę, byś uważnie zapoznał się z tym tematem:
Temat: Jak poprawnie zada pytanie i zastosował się do zawartych tam wskazówek. W przeciwnym wypadku zamknę wątek. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 3 Dołączył: 8.06.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę, byś uważnie zapoznał się z tym tematem: Temat: Jak poprawnie zada pytanie i zastosował się do zawartych tam wskazówek. W przeciwnym wypadku zamknę wątek. Jeśli coś źle zrobiłem to przepraszam ale czy mógłbyś napisać co powinienem poprawić ? bo nie za bardzo wiem o co może chodzić... Pytanie zadałem: 2 skrypty działające oddzielnie gdy je połączę w jeden skrypt nie działa co może być tego przyczyną... skrypty też podałem... szukałem rozwiązania mojego problemu gdzie indziej i nie znalazłem pozdrawiam. -------------------- Cokolwiek zostanie upuszczone na uklad elektroniczny, spadnie zawsze tam gdzie wyrzadzi najwiecej szkody.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat Jeśli coś źle zrobiłem to przepraszam ale czy mógłbyś napisać co powinienem poprawić ? bo nie za bardzo wiem o co może chodzić... Sprawdzaj na każdym kroku wartości zmiennych, a dojdziesz do punktu, w którym skrypt się zawiesza. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 04:28 |