![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i z góry przepraszam za wszystkie błedy. Mam taki problem otóż nie dawno ząłem się bawić FCKeditorem. Udało mi sie go skonfigurować do moentu wyświetlania i możliwości edycji tekstu. Mój problem polegana tym że przy próbie uploadu jakiegoś zdjęcia wyświetla mi taki komunikat: "This file uploader is disabled. Please check the "editor/filemanager/connectors/php/config.php" file". Nie wiem za bardzo co z tym faktem zrobić i dlateko właśnie zakładam nowytemat. Szukałem już na forum ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Z góry dziękuje za pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Na przyszłość wpierw użyj opcji "szukaj":
Odszukaj: FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/connectors/php/config.php FCKeditor/editor/filemanager/upload/php/config.php Zmień
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 14:30 |