![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki kod
I Jak widać 2 inputy jeden head drugi body i chce zeby jak zaznacze w head + to odrazu zmnieniało body na minus A Jak dam head minus to w body + Przykład: Head: + Body - Head - Body + I zeby nie było innej opcji + - i - + Wiem ze to taki kod java scritp miałem gdzieś to zapisane ale zgubiłem Narazie mi sie udało bez javyscript zrobic ze + - oraz - + i ze nigdy nie zaznaczają sie dwa plusy albo dwa minusy Ale to takie oszukane bo wynikało by z formularza ze klikam + w head i - w head ale troche mi sie gubie pomoze ktos ? siedze juz 3 godzinqe ;D -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę cię bardzo.
Ten post edytował bastard13 27.03.2010, 10:05:27 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje ja to tak zrobiłęm ze 3 razy wiecej kodu ale sie udało chodź twój przykład odrobinkę zmodyfikowałem i jest super, tak że dziękuje
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 06:11 |