![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2008 Skąd: Świnoujście Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam pytanie. Mam taki kodzik:
Działa, ale nie do końca tak jakbym chciał. Chciałbym, aby się zalogował sam - a on tylko mi wypełnia pola loginu i hasła. Potem, jak już się zaloguje (to opcjonalnie) chciałbym, aby przycisnął przycisk objęty w tym kodzie:
Wiem, że to skomplikowane. Wystarczałoby to pierwsze, ale z drugiego też bym się ucieszył. Pozdrawiam. OK, poradziłem sobie. Ale teraz mi pisze, że nie wypełniłem wymaganych pól. Jak dam:
Jest prawie dobrze, tylko że jest biala strona. A jak zamiast user i pass dam username i password, pisze, że nie wypełniłem wymaganych pól. Tak więc pomoże ktoś? edit: Teraz jest trochę lepiej, bo jak dodałem
To pokazuje mi się strona po zalogowaniu, ale coś jest nie tak. Jakby cookies nie chciało się zrobić albo sesji pobrać. Mianowicie nie mogę nic zrobić, gdy wybiorę coś z menu to pisze "Błąd: nie jesteś zalogowany". Jakieś pomysły? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
~SSB, ile jeszcze założysz takich tematów?
Zamykam. http://forum.php.pl/index.php?showtopic=146163&hl= Tutaj proszę kontynuować. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:45 |