![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Szukałem po forum tematów związanych z closeCursor, ale żaden z nich nie dostarczył mi wystarczająco dużo informacji. Moje pytanie jest następujące. Kiedy należy w PDO używać closeCursor, czy jest na to jakaś regułka albo konkretne zastosowanie np. closeCursor używa się tylko przy pętlach lub coś w tym stylu bardzo proszę o pomoc, wyjaśnienie. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak podaje manual closeCursor() używa się wtedy, kiedy wykonałeś jakieś zapytanie do bazy danych ale nie pobrałeś wszystkich wyników zapytania a chcesz wykonać kolejne zapytanie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo dziękuję za odpowiedź, czyli closeCursor trzeba dać np przy fetch() ale przy fetchall() już nie? Dobrym idę tokiem myślenia?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 24.06.2010 Skąd: Sopot Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:52 |