![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam tabele: videos i w niej kolumne: submitted
chce policzyc ile plikow wideo dodal dany uzytkownik, chce zeby zapytanie zwrocilo mi wartosci liczbowe dla jednego uzytkownika, np w przypadku uzytkownika admin: 3 Szukałem i jakoś nie moge sie doszukac, co cos skonstruuje to nie dziala ;/ nie jestem dobry w te klocki. -------------------- nadejdzie koniec - niespodziewanie...
a puki co zobacz kultowe filmy i seriale online... rozerwij się zanim Cię "rozerwie"... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj cala tabele, bo z tego za duzo nie moze wywnioskowac -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cala struktura tabeli videos wraz z 1 przykladowym wpisem Ten post edytował SLaM 24.03.2010, 16:47:14 -------------------- nadejdzie koniec - niespodziewanie...
a puki co zobacz kultowe filmy i seriale online... rozerwij się zanim Cię "rozerwie"... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czyli powinno dzialac to co podalem wyzej
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Zwraca to:
a nie o to chodzi chce odpytac baze, a dokladnie videos > submitted ile plikow wideo dodal np uzytkownik admin wynik cyfrowy. -------------------- nadejdzie koniec - niespodziewanie...
|
|
![]()
|
|
to juz mogles sobie dopisac:
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
to juz sam wylapalem, dzieki za pomoc
![]() -------------------- nadejdzie koniec - niespodziewanie...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:58 |