![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 1 Dołączył: 16.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien pomysł na serwis internetowy, jednak do jego wykonania potrzebny był by autorski CMS.
Zawierać miał by min. Rejestrację użytkowników /PW / Uprawnienia / Zarządzanie dodanymi artykułami, linkami / Panel artykułów Możliwość dodania artykułu / Skomentowania / oceny / upload grafiki lub link do niej dla artykułu / Treść wstępna / Treść rozwinięta / Możliwość dodania linku przez usera do podobnych, znalezionych w sieci / Ulubione / Panel Najlepiej oceniane / Ostatnie, podobne linki / Artykuły polecane (przez administrację) możliwość ustawienia auto wygasania Np. po 30 dniach / Ostatnio komentowane / Do tego kilka bardzo małych i standardowych opcji. (Panel newsów, ankieta...) To wszystko w PHP 5. SQL. Dobrze zoptymalizowane, aby przy większej liczbie odsłon nie generowało zbytniego obciążenia. LAYOUT pocięty, dostarczony przeze mnie. Pytanie, bo nie jestem w temacie... Ile można za coś takiego zapłacić? Chciał bym zlecić stworzenie czegoś takiego, ile może max zawołać programista? Nie mam pojęcia na jaki koszt się przygotować, oczywiście mowa tutaj o cienie przybliżonej. Nie chciał bym też zostać "nieładnie powiem" wydymany, że ktoś policzy sobie bóg wie ile, a ja nie znając ceny, powiem OK. Proszę o pomoc Panowie. Ten post edytował teleimpact@ 24.03.2010, 03:03:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli CMS byłby już stworzony to myślę że ok.300 - 1000 zł z wprowadzeniem twoich elementów (oczywiście im więcej elementów tym cena wyższa) , jeżeli nie to cena jest już o wiele wyższa 2 000 - 5 000 i te ceny są u programisty o średnich umiejętnościach wiec spokojnie bys mogl jeszcze wiecej zaplacic ale też i mniej ale to co ci podałem myśle ze jest to optymalna cena
![]() Ps.I myślę ze nie musi być autorski CMS możesz spokojnie użyć Drupal-a i w tym wypadku cena sie skłania do 200 - 500 z wgraniem stylu twoich elementów większość pewnie już będzie w sieci a dlaczego Drupal ponieważ jest świetny i nawet bialy dom z niego korzysta :] Ten post edytował frytek92 24.03.2010, 06:41:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Nie prowadzimy wycen. Zamykam
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:48 |