|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Może istnieje taki temat, ale nie wiedziałem jak nazwać szukaną fazę (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Otóż mam taki problem. Mam takie zapytanie:
I wcześniej odbieram login przez formularz i chcę, aby odczytało hasło z wpisu z takim loginem oraz zapisało je do zmiennej. No i problem polega na tym, że nie wiem jak to zrobić. Dodatkowo jeszcze, nie wiem jak sprawdzić, czy w bazie jest przesłany login czy nie. Chyba dość jasno to opisałem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 3 Dołączył: 6.12.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
O to chodziło? Ten post edytował WebSee 23.03.2010, 19:00:19 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Hmm... Chyba tak, ale to raczej ja daję gdzieś źle sprawdzanie.
Możesz to poprawić jeśli jest błąd ? Bo teraz sam się już pomieszałem. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie utworzyłeś żadnej tablicy z wynikiami, więc nie możesz przypisać do zmiennej $db_pass jakiejkolwiek wartości z bazy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak myślałem o tym, ale zapomniałem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki, teraz działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 20:31 |