![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 1 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem, nie wiem wogóle jak to się nazywa. Dokładniej chodzi mi o to, że jak ktoś przykładowo wpisze e-mail w rejestracja.php to na jego e-mail zostanie wysłana x wiadomośc np z linkami co dalej ma robić. A po kliknięciu pokaże się informacja że zostało wysłane na ten e-mail. Próbowałem przerobić formularz kontaktowy. Lecz nie działa.
rejestracja.php Kod <form method="post" action="wyslij.php" name="kontakt"> <div><li><label for="mail">Twój adres e-mail: </label><ul><input type="text" name="mail" class="text" id="mail" ></div> <div><ul><input type="submit" value="Wyślij" /></div> </form> wyślij.php Kod <?php if (!$mail) { echo "Nie uzupełniłeś wszystkich rubryk."; exit; } $odbiorca = "['$mail']" $wiadomosc = "Imie: "Bla bla" $tematyka = "dupa dipa - ".$temat; mail ("$odbiorca", $tematyka, $wiadomosc ); echo "Dziekujemy za wysłanie do nas wiadomości,"; echo "<ul>o treści: <ul />"; ?> Oczywiście wiadomo, że moje umiejętności PHP są nikłe. Nie proszę o gotowca, choć może być. Może jakiś link gdzie jest opisane co i jak. Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Pozdrawiam Eset96 i góry dzięki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:32 |