![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zwracam sie do Was z kolejna prosba. Czy macie albo mozecie polecic/napisac mi skrypt, dzieki ktoremu beda widoczne na mojej witrynie wyniki live. Mialoby to dzialac na takiej zasadzie: - np. w ramce wyswietlony byl by aktualny mecz, oczwyiscie date/godzine/mecz itp. sam bym sobie wklepywal. - glownie chodzi mi o to by, to co znajdzie sie w ramce bylo automatycznie odswiezane, a wyniki wrzucane z poziomu jakiegos prostego panelu. Fajna sprawa jest takze odliczanie, tz. ze pokazywanie sie w ramce, ktora aktualnie jest minuta meczu. - ostatnia sprawa, to wyswietlanie wyniku bierzacego na jakis kolor, a wyniku koncowego na inny, zeby odwidzajacy wiedzieli, czy mecz trwa, czy juz sie skonczyl. Bede wdzieczny za kazda pomoc. -------------------- Jeziorak-Iława.pl
www.jeziorak-ilawa.pl krystian@jeziorak-ilawa.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak Majdan, ale sluchaj z tego co przeczytalem w Twoim poscie, piszesz skrypt Ligi typerow, a ja szukam wyniki live
![]() -------------------- Jeziorak-Iława.pl
www.jeziorak-ilawa.pl krystian@jeziorak-ilawa.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sorky, źle przeczytałem Twój post. :oops:
-------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 22:25 |