![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam tabele fchallenge a w niej utworzana komorke tresc a w niej rozne rekordy wpisane i chce usunac rekord na podstawie tego co jest wpisane w polu tresc
oto kody
Powód edycji: [itsme]: nie podawaj loginu hasla do bazy danych :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 317 Pomógł: 58 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim zacząłbym od usunięcia z posta danych dostępu do bazy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 19.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
treść bez ' '
oczywiście zakładając, że treść to u Ciebie nazwa kolumny ... ![]() Zapytanie pewnie wziąłeś z PhpMyAdmin ? ![]() a swoją drogą zamiast dodawać w każdym pliku dane bazy polecam : np. plik connect.php
a w pliku który się z nią łączy :
Ten post edytował gizmo1985 22.03.2010, 23:15:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
teraz kod wyglada tak i dalej nie usuwa
chodzi mi to ze tam gdzie pisze jest * to oczywiscie chce wpisac nazwe w input type="text" jaka chce skasowac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat chodzi mi to ze tam gdzie pisze jest * to oczywiscie chce wpisac nazwe w input type="text" jaka chce skasowac No to czemu jej tam nie wstawisz? W czym problem?W tym temacie: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=14...mp;#entry727291 wstawiales juz dane z forma do zapytania wiec jak, nie potrafisz tego ponowic? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:19 |